Hoi! Wij zijn Social AF.! Wij zijn drie vrienden met een missie, een visie en een droom die we eindelijk na jaren waar gaan maken. Social AF. is ontstaan, heel oldskool, na een pannenkoekenavond. Deze avonden staan garant voor heel veel ideeën en wilde plannen. Maar jammer genoeg bleef het daar altijd bij. Zonde, want samen hebben we enorm veel expertise in huis op het gebied van online marketing en de wereld van social media.

We besloten dat het tijd werd om spijkers met koppen te slaan en onze wilde ideeën uit te werken. Lef, ambitie en passie was en is er genoeg, het was echter een kwestie van doorzetten en er voor gaan!

En hier zijn we, een paar maanden later, Social AF. is geboren!

Social AF. een gedurfde naam, een afkorting voor – you know what – stoer, eigenwijs en recht voor zijn raap. En dat is exact waar wij voor staan.

Social AF. is een TikTok Academie

Maar wat is Social AF. nu eigenlijk? In een wereld waar social media platformen leading zijn en waar het voor ouders, online marketeers of gewoon voor social media gebruikers een wirwar aan informatie is, kun je op Social AF. alle informatie vinden over het nieuwe en booming social media kanaal TikTok.

Zie het als een TikTok Academie.

Social AF. is een TikTok Academie of een verzamelblog waar je alle informatie over het social media platform TikTok kunt terugvinden.

Van het downloaden en installeren van TikTok, tot aan TikTok gebruikscijfers, het TikTok algoritme, tot aan alle ins en outs over hoe je live kunt gaan op TikTok. Alle informatie over TikTok vind je op ons platform. Het geeft ouders informatie over dit nieuwe social media platform. Maar het biedt ook informatie voor online marketeers die hulp nodig hebben bij het implementeren van TikTok binnen hun online marketing strategie. Daarnaast kunnen gebruikers van TikTok natuurlijk terecht voor de handigste TikTok tips en tricks.

Ons doel? We willen de grootste TikTok agency én academie van Nederland worden!

Over ons!

Nog even een stukje over ons, zodat je wat meer komt te weten over onze expertises en achtergrond. Onze kennis op het gebied van online marketing is breed – heel breed! Zo is Teun al jarenlang een freelance Front-End/WordPress developer en programmeert de tofste (Shopify) webshops en WordPress websites. HTML, CSS, JavaScript/jQuery kennen geen geheimen voor hem.

Kris is een freelance content creator. Door zijn studie aan de NHTV heeft hij veel kennis opgedaan op het gebied van conceptontwikkeling, projectmanagement en het bedenken van creatieve ideeën. Voor een tof en uitgebreid blog, of een creatieve social media post draait hij zijn handen niet om.

Tot slot heeft Brett veel bureau-ervaring waarbij ze kennis heeft opgedaan op het gebied van bloggen, social media, hoger komen in Google (SEO) en webteksten. Gooi deze kennis en kwaliteiten bij elkaar en je hebt de perfecte persoon die ervoor zorgt dat we up-to-date blijven van alles wat met social media en online marketing te maken heeft!

We zijn eigenlijk een soort gemengde salade, we hebben van alles wat in huis. En laten we eerlijk zijn, een gemengde salade is altijd lekkerder dan een simpel blaadje sla, toch?

Welkom bij Social AF! Waar kunnen we jou bij helpen?